Lekken in een zwembad detecteren

Het detecteren van een lek in een zwembad is niet evident. U laat dit best over aan experts zoals bij Lekdetectie. Een mix van knowhow en professioneel materiaal zorgt ervoor dat we het lek snel en efficiënt kunnen traceren zonder nodeloos schade aan te richten.

Een daling van het waterpeil wordt meestal geassocieerd met een lek in het zwembad zelf. Het kan echter ook te maken hebben met de leidingen naar het pomphuis, de koppelingen van deze leidingen of de filterinstallatie. We beschikken over speciaal ontworpen koppelingen die de druk op de leidingen kan meten. Als het lek zich daar niet bevindt, speuren we de lasnaden, bodempotten, skimmers, enz. af met ultrasone signalen. Geen lek dat aan onze geavanceerde technologieën ontsnapt!

lek in zwembad detecteren
lek in zwembad detecteren

We kiezen altijd voor de meest duurzame herstelling. Omdat elk lek anders is, bekijken we dit geval per geval. Hierbij kan u onvoorwaardelijk rekenen op een stipte service, transparante prijzen en een correcte na-service.

De kosten van de tracering en dichting van een lek kunnen, mits een goed dossier, terugbetaald worden door uw brandverzekering. U kan voor vragen over mogelijke terugbetalingen altijd bij ons terecht. Bovendien maken ter ondersteuning van uw verzekeringsdossier altijd werk van een gedetailleerd verslag.